medicijnen

Wanneer je medicijnen nodig hebt, of iets anders moet ophalen bij de apotheek, kan dit soms lastig zijn. De apotheek is vaak net geopend op tijden dat je aan het werk bent, waardoor jouw bestelling een tijdje niet opgehaald kan worden. En in het weekend heb je wellicht geen zin om nog helemaal langs de apotheek te moeten. En soms is de rij nogal lang. Waarom je medicijnen dan niet online bestellen?

Online apotheek België

Tegenwoordig is vrijwel alles online mogelijk. Je kunt online winkelen, boodschappen doen, boeken lezen, series of films kijken en ga zo maar door. Het is zelfs mogelijk om online je medicijnen te bestellen bij de online apotheek België. Deze internetapotheek, zoals zij zichzelf noemen, maakt het mogelijk om medicijnen waar geen voorschrift voor nodig is te bestellen. 

Erkende online apotheek België

Het is niet alleen mogelijk om deze medicijnen te bestellen. Je kunt er ook advies over opvragen. De ervaren apothekers staan 24/7 voor je klaar om jou professioneel advies te kunnen geven over de medicijnen die zij aanbieden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een onjuist medicijn aanschaft. Dit komt ook doordat de apotheek een erkende online apotheek is. Vaak heb je jouw medicijnen sneller dan wanneer je ze moet ophalen, omdat ze gewoon binnen een paar dagen (vaak gratis) bij je thuis worden bezorgd. 

Homeopathische geneesmiddelen

Een greep uit de medicijnen die je bij de online apotheek kunt aanschaffen zijn de homeopathische geneesmiddelen. De homeopathie gaat er vanuit dat een stof die bepaalde lichamelijke verschijnselen op kan wekken, deze ook kan genezen. Het gaat hierbij dus om het zelf herstellend vermogen van het lichaam. De nadruk ligt op het in evenwicht houden van het lichaam en de geest. Je kunt en mag homeopathische geneesmiddelen aanschaffen zonder voorschrift, omdat ze mild, veilig en onschadelijk zijn. Daarnaast worden ze niet op dieren getest en vormen ze geen belasting voor het milieu. Let er wel op dat homeopathische geneesmiddelen niet erkend zijn en dus bij ernstige aandoeningen niet worden aangeraden.

Mercurius Solubilis

Een voorbeeld van een homeopathisch geneesmiddel is Mercurius Solubilis. Mercurius Solubilis klinkt ingewikkeld. Echter komt het neer op een geneesmiddel dat voor zeer uiteenlopende symptomen kan worden gebruikt. Denk hierbij aan insectenbeten, maar ook aan hoofdpijn. Het voordeel van Mercurius Solubilis is dat het in tubes verkrijgbaar is. Hierdoor kun je de inhoud goed controleren en maakt het gebruik van kleurcodes op de tubes het gemakkelijk om verschillende varianten van elkaar te onderscheiden. 

Comments zijn uitgeschakeld.