monday happy

De pil dat me laat verlangen naar maandagen

Ik begon in het midden van de jaren 2000 met Nootropics te experimenteren. Toentertijd was ik de executive vice-president van een vrije bekende en succesvolle website.

Vanwege de intensiteit van het werk en omdat ik soms merkte dat ik in “de zone” was en andere keren dat ik moe en mistig was, zocht ik naar iets dat mij kon helpen om in de zone te blijven. Ik probeerde Piracetam samen met een aantal andere variaties ervan, zoals Oxi en Ani.  Ze hebben, samen met andere supplementen die ik heb geprobeerd, niet gewerkt.

De twee dingen die toen wel voor mij werkten waren Pseudoephedrine (verkoudheid medicijn) en Ma Huang (wat vergelijkbaar is). Beide hadden echter slechte bijwerkingen. Ik slikte ze slechts af en toe.

monday happy

In 2009 lanceerde ik mijn eigen web gebaseerde bedrijf en ik ben blij dat het in de afgelopen jaren gegroeid is, ondanks alle moeilijkheden. Maar een van de grootste uitdagingen was gedisciplineerd blijven terwijl ik in mijn thuiskantoor werkte. Ik had moeite met het maximaliseren van mijn productiviteit. Ondanks dat, was het mij gelukt in het begin van 2013 om en doorbraak te maken wat de groei van mijn bedrijf versnelde.

 

Toch was ik niet tevreden. Ik was nog steeds een wegversperring om de maximale potentie uit mijn bedrijf te halen. Ik ervaarde vaak een gebrek aan focus, motivatie en energie en – terugkijkend- ik was behoorlijk lui.

 

In het begin van 2014, na het behalen van een zekere mate financiële succes, besloot ik te investeren in mijzelf en begon een zoektocht naar Nootropische stoffen die mij een vaste positieve “drive” zouden kunnen geven. Ook sportte ik meer.

vrouw in natuur

 

Hoewel ik wat succes ervaarde met Noopept, Coluracetam en Phenylpiractam, keek ik elke dag nog steeds terug en zag duidelijk dat ik alleen in sprongen productief was. Ook verloor ik vaak mijn focus.

Boven mijn positieve zelf uitkomen door Modafinil

Ik ben al lang bekend met Modafinil. Maar het stond niet echt op mijn “hitlijst” door de waargenomen risico’s op meerdere fronten. Meerdere keren was ik geneigd om te kijken naar buitenlandse bedrijven. maar dacht dan dat ik in de problemen zou komen. Ook was ik bang dat er een gezondheidsrisico was op lange termijn.

Maar toen ik ging naar websites als Reddit, Longecity en anekdotische verhalen las van mensen zoals mij, moedigde het mij aan om verder te zoeken. En toen vond ik Modup.net en andere artikelen van mensen met gezondheidsberoepen die aangeven dat het risico profiel voor langdurig gebruik laag was, dus besloot om de grote stap te zetten.

 

Ik deed en, zonder enige twijfel, Modafinil is een van de beste dingen dat mij ooit is overkomen. Plus, niet voor de redenen die veel mensen zouden denken.

  • Het heeft mij niet in Superman veranderd. Maar het heeft mij in staat gesteld te werken en op mijn best te zijn voor vele, vele uren per dag.
  • Het heeft mijn IQ niet verhoogd, maar het heeft mijn volledige intellectuele potentie naar voren gebracht. Ik schrijf en spreek vloeiender. Ik koppel de punten veel makkelijker samen die het mogelijk maken om inkomsten te generen.
  • Het heeft me niet tot een agressieve eikel gemaakt, maar het maakt me meer dapperder en veel minder aarzelend om de telefoon op te nemen om inkomsten producerende manieren voor te stellen aan partners en cliënten.
  • Het heeft me niet veranderd tot een manische, gekke man die nooit slaapt, maar het heeft me in staat gesteld om 8 tot 11 uur per dag in volle kracht te werken zonder een dutje te doen. Het beste van alles is dat mijn normale slapen niet verstoord is.
  • Het heeft me niet in een verslaafde veranderd, maar ik neem 200 mg Modafinil slechts drie dagen per week. Ja, er zijn uitzonderingen.

Het is belangrijk voor mensen te weten dat, op dagen waar ik geen Modafinil neem, ga ik gewoon terug naar mijn oude zelf. In ieder geval, mijn niet-Modafinil zelf is ietsje meer productief en efficient, omdat ik mijn “geoptimaliseerde zelf” meerdere keren ervaren heb waardoor ik positieve gewoontes overneem van de “betere ik”.

Comments zijn uitgeschakeld.